';
3. 9. 2024

Zapojte se do testování jemné motoriky ve VFN

Klinika rehabilitačního lékařství 1. LF UK a VFN hledá do ergoterapeutického výzkumu zdravé dobrovolníky ve věku 20 až 64 let pro testování jemné motoriky.

Studie se může účastnit každý zdravý zájemce české národnosti ve věku 20 až 64 let včetně a s češtinou jako mateřským jazykem, který nemá žádné problémy s horními končetinami. Při testování horních končetin zapojíte ruce, vyzkoušíte si testy jemné motoriky a dozvíte se i celou řadu zajímavostí o sobě.

Kontraindikacemi (tedy co brání vašemu zařazení do studie) jsou diagnostikované patologie na horních končetinách nebo onemocnění, která negativně ovlivňují obratnost končetin, užívání léků, které ovlivňují pozornost, porucha zraku nekorigovatelná brýlemi, těžká porucha sluchu, neschopnost porozumět instrukcím, neschopnost číst nebo psát, neschopnost dokončit kompletní testování.

Další podrobnosti i přehled aktualizovaných termínů pro testování najdete na https://shorturl.at/XjcFd. Pokud se chcete výzkumu zúčastnit, máte doplňující dotazy nebo potřebujete zcela jiný termín, ozvěte se nám.

Kontakt: Mgr. Kateřina Vondrová (Rybářová), e-mail: katerina.rybarova@lf1.cuni.cz

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!